Training Mikko Niiranen

Tutustu sivuihin
Kuvaus
Personal Trainer ja ravintovalmentaja Mikko Niiranen tarvitsi uuden brändi-ilmeen sekä nettisivut. Brändin piti sopia hyvin sosiaalisen median formaatteihin, sekä puhutella hyvin kaikkia kohderyhmiä. Mikon vahva henkilöbrändi tulisi näkyä myös brändin ja nettisivujen ulkoasussa.
Palvelut
Brändäys
Nettisivut
Asiakas
Training Mikko Niiranen

Yrtiyksen logoksi haluttiin simppeli, vahva ja tunnistettava logo. Vaihtoehdoista parhaaksi valikoitu MN -monogrammi, joka sisältää myös toimialaan liittyvää symboliikkaa.

Mikon nettisivut haluttiin pitää selkeinä, informatiivisina ja jokaista treenaajaa ja valmentajaa auttavana sivustona. Mikon palvelut koostuvat perinteisten PT -palveluiden lisäksi monipuolisesta kattauksesta verkkovalmennuksia sekä fysiikkaharjoittelun koulutuksista. Asiakkaita löytyy laidasta laitaan, ja sivuilta on tärkeää löytää jokaisen etsimät asiat helposti ja nopeasti.

Sivustolle rakennettiin dynaamisesti toimiva Salitietäjä -visa, joka auttaa Mikkoa jakamaan tietoa ja osallistuttamaan seuraajiaan sosiaalisessa mediassa. Visa on täysin Mikon päivitettävissä kysymysten ja vastausten suhteen.

Tilasin Eetulta logon ja nettisivun yritykselleni ja voin nyt sanoa että: 6/5 palvelua ja ammattitaitoa! Hommat sujuivat erittäin joustavasti ja nopeasti – ja erityisesti lopputulos yllätti hyvinkin positiivisesti! Annoin Eetulle muutamat mallit logoista, jotka miellyttävät omaa silmääni ja sain vastineeksi loistavan vaihtoehtokokoelman erilaisia logoja, joista valitsin itselleni kaksi eniten miellyttänyttä. Logojen lisäksi Eetulta sain omaan brändiin tarkat speksit fonteista sekä värikoodeista. Yhteistyömme varmasti jatkuu myös muunlaisissa merkeissä – iso suositus Eetulle!
Mikko Niiranen