Suunnittelu Teräsmaa

Tutustu sivuihin
Kuvaus
Rakenne- ja elementtisuunnitteluun erikoistunut Suunnittelu Teräsmaa Oy kaipasi uutta kuosia kuvaamaan yrityksen toimintatapoja ja työn jälkeä. Projekti kasvoi brändin suunnittelusta nettisivuihin ja referenssikohteiden valokuvaukseen. Lopputuotteena aikaa kestävä brändi sekä helposti päivitettävät nettisivut. Yhteydenottojen määrä kasvoi sivujen päivityksen jälkeen huomattavasti.
Palvelut
Brändäys
Valokuvaus
Nettisivut
Asiakas
Suunnittelu Teräsmaa Oy
Suunnittelu Teräsmaa logo
Yksi brändäyksen tärkeimmistä elementeistä, logosymboli. Teräsmaan "T" on simppeli, mutta sisältää myös yritykseen ja alaan liittyvää symbolismia.
Projektiin sisältyi referenssikohteiden valokuvausta ympäri Tamperetta. Tämä Teräsmaan kohde sijaitsi Tampereen Vuoreksessa.
Brändisuunnitteluun kuului staattisten elementtien suunnittelu. Käyntikorteista haluttiin brändin tyyliin sopivan simppeli ja selkeä.
"Aluksi tarkoituksena oli hankkia Eetulta uusi ulkoasu yritykselle. Uusi ulkoasu ja logo saatiin nopealla aikataululla valittua monista Eetun tekemistä vaihtoehdoista. Ulkoasu kuvaa erittäin hyvin yrityksen henkeä ja ovat tunteeltaan toivomamme mukaisia. Työn tulos ja Eetun aktiivisuus vakuuttivat ja nopeasti päätimme tilata myös uudet nettisivut. Kun olimme esittäneet toiveemme ja lähtötiedot Eetulle, hän aloitti työn ripeästi. Jo pari päivän jälkeen meille esitettiin alustavia sivuja. Näkemyksiä, toiveita ja ajatuksia vaihdettiin aktiivisesti ja pian olimme jo lähellä valmiita uusia sivuja. Eetu tarjosi meille vielä sivujen referenssikohteiden valokuvauksen, joka oli jälleen osoitus joustavuudesta ja palvelusta. Erityinen kiitos vielä Eetulle aina nopeista vastausajoista, palvelun laajuudesta, toiveiden kunnioittamisesta ja muuten hyvässä hengessä tekemisestä. Eetun palveluja tulemme suosittelemaan vahvasti!"
Jose Laakso, Osakas