Kuvaus
SignCircle rakentaa työkaluja joukkueurheiluun ja auttaa pelaajia rakentamaan pelaajauraansa uudella tavalla. Yrityksen osakkaana sain suunnitella yrityksen brändin, nettisivut sekä olla mukana rakentamassa Network sovellusta. Sovelluksen osalta oma roolini oli visuaalisen ilmeen suunnittelu sekä osa sovelluksen front end -kehityksestä.
Palvelut
Nettisivut
UI suunnittelu
Brändäys
Markkinointi
Asiakas
SignCircle

SignCirclen nettisivut

SignCirclen nettisivut haluttiin pitää mahdollisimman selkeinä ja visuaalisesti simppeleinä, jotta vierailija pääsee kärryillä yrityksen tuotteista ja palveluista. Jokainen sana ja kuva haluttiin tehdä "merkittäväksi", jotta vierailija saa helposti ja nopeasti käsityksen SignCirclen ideasta.

Sivuille rakennettiin demonstroivia prototyyppejä SignCirclen luomasta web -sovelluksesta, joiden tarkoitus on havainnollistaa käyttäjälle muutamassa sekunnissa, mitä palvelut ovat ja kenelle ne on tarkoitettu.

SignCircle ylläpitää Lentopallon Mestaruusliigan sopimustiedotusta ja sopimustietokantaa. SignCirclen sivuille rakennettiin siis kattava, yli 300 rivin CMS -tietokanta, jonka ylläpitäminen on helppoa ja nopeaa.

SignCircle Network -sovellus

Suunnittelin ja toteutin yrityksen päätuotteen SignCircle Networkin (webselaimessa toimiva sovellus) ulkoasun. Yhdessä yrityksen backend -koodarin kanssa toteutettu sovellus palvelee lentopallon pelaajia ja joukkueita ympäri maailman. Sovelluksen ulkoasu haluttiin pitää linjassa yrityksen nettisivujen kanssa.