Eetu Rantanen Visuaalinen suunnittelijaEntisöinti ja Maalaustyöt Ville Lampi kotisivut Eetu Rantanen referenssiPilvilinna nettisivut Eetu Rantanen referenssi

Visuaalinen Suunnittelija & Kehittäjä Mansesta

Minusta

Olen Eetu Rantanen, 28-vuotias sarjayrittäjä. Tavoitteeni on auttaa yrityksiä erottumaan joukosta toimivalla ja näyttävällä tavalla. Graafinen suunnittelu sekä web-pohjaisten ratkaisujen toteuttaminen ovat ammattialoja, joihin olen opettanut itseni pikkupojasta lähtien.

Tyylini kommunikoida on rento ja huumorintajuinen, mutta määrätietoinen. Puhun mielipiteeni tarvittaessa suoraan ja kaunistelematta, jos koen projektin menevän väärille raiteille. Asiakkaan visio on etusijalla, mutta pyrin tuomaan projektiin aina oman kokemukseni ja ammattitaitoni tuoman "järjen äänen" mikäli se visio ei välttämättä toimi.

Koulutukseltani olen myös kirjanpitäjä, ja olen opiskellut liiketoiminnan alaa lukion jälkeen sekä merkonomi-, että tradenomiopinnoilla. Yritysgrafiikan tekemiseen vaaditaan nättien kuvien ja asetteluiden lisäksi ymmärrystä bisneksestä. Sivut toimivat usein tärkeänä osana yrityksen myyntiä, kommunikointia ja tiedonantoa.

Käyttämäni työkalut ja ohjelmistot:
01. Adobe
02. Webflow
03. Figma

Tavoitteeni on auttaa yrityksiä erottumaan joukosta toimivalla ja näyttävällä tavalla.

01

Jokainen yritys hyötyy liiketoimintaa kuvaavasta ja edustavasta visuaalisesta ilmeestä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu brändi huokuu luottamusta ja tekemisen meininkiä asiakkaille.

02

Olen tavannut monia yrittäjiä, joiden tekeminen on priimaa, mutta bisnes syystä tai toisesta tökkii. Juuri tällaisia yrityksiä haluan auttaa, ja uskon palveluillani tähän pystyvän!

03

Nettisivut luovat yrityksille yhä enemmän ja enemmän mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaansa myös digitaaliseen muotoon! Tavoitteeni on pysyä aallonharjalla digitaalisen bisneksen alalla.
KiHy Klinikka
Training Mikko Niiranen
Mielenkoti