Nisse Huttunen

Tutustu sivuihin
Kuvaus
Pelaaja-agentti Nisse Huttusen nettisivut. Sivujen pääpainoksi sovittiin Nissen edustamien pelaajien esittely, jotta seurat näkevät sivuilta helposti rosterin pelaajat ja heidän sopimustilanteensa. Tavoitteena oli myös helpottaa Nissen työtä pelaajien tietojen päivittämisessä. Lopputuloksena saatiin tyylikkäät ja toimivat sivut, josta löytyy kaikki tarvittava tieto helposti. Nisse pystyy päivittämään rosteriaan helpommin kuin ennen.
Palvelut
Nettisivut
Asiakas
Nisse Huttunen
Nisse Huttunen Lukas Kampa
Sivuilla kattava pelaajapankki. Toteutettu CMS-tietokannalla, jota Nisse päivittää itse Webflow:n asiakaskäyttöliittymän avulla.
Nisse täyttää pelaajista tietoja kattavasti, ja sivut näyttävät vain täytetyt tiedot. Dynaaminen CMS -tietokanta on tehty asiakkaille helpoksi täyttää ja päivittää.
“Nopeus ja mutkattomuus yllätti positiivisesti. Nettisivujen päivitys oli ollut agendalla jo hyvän aikaa, ja sitä tuli siirrettyä milloin minkäkin tekosyyn (lue ajanpuutteen) takia. Eetu osoitti tekosyyt täysin turhiksi. Uudet, toimivat, sivut ovat saaneet kiitosta. Onneksi kuuntelin Eetua!”
Nisse Huttunen, Pelaaja-agentti